Globalne rešitve za spremljanje inline procesov

Izjava o varstvu podatkov


Veseli smo, da vas lahko pozdravimo na naši spletni strani www.optek.com, kar je ki ga upravlja optek-Danulat GmbH. Varovanje vaših osebnih podatkov in Za nas je pomembna zaupnost podatkov. Ta izjava o varstvu podatkov služi vas obvesti o vrsti, obsegu in namenu zbiranja in uporabe osebne podatke, ki nam jih zaupamo pri uporabi naših storitev.



1. Zbiranje, obdelava in uporaba podatkov

1.1 Optek-Danulat GmbH zbira, obdeluje in uporablja vaše osebne podatke v skladnost s predpisi o varstvu podatkov Zvezne republike Nemčije Nemčija in DSGVO. Zberemo osebne podatke, ki nam jih posredujete pri uporabi naše storitve. Mi uporabite podatke, ki ste jih posredovali izključno za obdelavo naročil in / ali za obdelavo vaših poizvedb. Podatki so anonimni za uporabo v obliki statistične študije.

1.2 Ko obiščete javno dostopna področja naših internetnih storitev, so log datoteke začasno zbrani in shranjeni, na primer vaš naslov IP. Vendar, to podatki bodo anonimni. Poleg naslova IP sledite naslednjim podatkom

  • Vsebina zahteve (specifična stran)
  • Dostop statusa / statusne kode HTTP
  • Količina prenesenih podatkov
  • Spletna stran, iz katere zahteva pride
  • Datum in čas zaprosila
  • Razlika v časovnem pasu glede na čas Greenwich Mean Time (GMT)
  • Ime brskalnika
  • Opteretni sistem in njegov vmesnik
  • Jezik in različica programske opreme brskalnika.

Te podatke potrebujemo za optimizacijo naše spletne strani za vaš brskalnik, če je potrebno tudi omogočiti dostop in uporabo naših storitev. Potrjujemo, da ste to izključno dostopate do podatkov, ki vam osebno ne omogočajo poseganja. Ti podatki dnevnika se uporabljajo izključno za statistične namene in za napake sledenje in se jih nato tudi izbriše.

1.3 Dodelitev podatkov: Če nas kontaktirate po elektronski pošti ali prek kontaktne osebe, to informacije bodo shranjene za obdelavo vaše poizvedbe in za morebitno nadaljnjo spremljanje vprašanja. Vaše podatke uporabljamo tudi za odzivanje na vaše poizvedbe, zahteve, vprašanja in kritike.

1.4 Če prejmemo vaš poštni in e-poštni naslov v zvezi s prodajo a izdelka in / ali storitve in ne nasprotujete njegovi nadaljnji uporabi, si pridržujemo pravico, da vam redno pošiljajo ponudbe za podobne izdelke, kot so ti že kupljeno, po pošti ali elektronski pošti. Seveda lahko nasprotujete tej uporabi vašega poštni naslov in / ali elektronska pošta brez kakršnih koli stroškov, razen stroškov stroški prenosa po osnovnih stopnjah.

2. Prenos podatkov

2.1 Načeloma se vaši podatki zbirajo in uporabljajo samo za določen namen. Tvoja osebni podatki bodo posredovani le brez predhodnega soglasja v v naslednjih primerih:

  • Kolikor smo odvisni od zunanjih ponudnikov storitev za zagotavljanje storitev, na primer za podporo, za obdelavo plačil in v področja dovoljenega prenosa oglaševalskih ukrepov, informacije, potrebne za izpolnjevanje naročila, se prenesejo na te zunanje ponudniki storitev. Ti zunanji ponudniki storitev so skrbno izbrani z nami. Poleg tega je bila sklenjena pogodba o obdelavi naročil vsakega od teh ponudnikov storitev, tako da se redno pregleduje, da se zagotovi da se vaši podatki uporabljajo v skladu s predpisi o varstvu podatkov
  • Kolikor je potrebno razjasniti nezakonito uporabo ali preganjati osebno podatki bodo posredovani organom pregona in po potrebi v oškodovane tretje osebe. Vendar se to zgodi le, če obstajajo konkretni indikacije nezakonitega ali zlorabnega vedenja. lahko tudi optek-Danulat GmbH razkriti informacije določenim javnim organom na zahtevo, npr organi pregona in davčni organi, po zakonu, vladnih in / ali sodni nalog.

3. Shranjevanje in brisanje podatkov

3.1 Kolikor vaši podatki niso več potrebni za zgoraj omenjene namene, bodo izbrisani (§ 75 BDSG - Popravek in izbris osebnih podatkov in omejitev obdelave, odstavek 2). Brisanje vašega uporabniškega računa je mogoče kadarkoli na vašo zahtevo in jo lahko izvedete bodisi z pošiljanje sporočila opisani kontaktni možnosti ali prek opravljene funkcije za ta namen v uporabniškem računu. Po izbrisu vašega uporabniškega računa, vaš povezani podatki bodo blokirani za nadaljnjo uporabo in izbrisani po zakonu obdobja hrambe so potekla, razen če ste se izrecno strinjali nadaljnja uporaba vaših podatkov ali nadaljnja uporaba podatkov je pravno dopustna.
3.2 Podatki, ki niso predmet nobenega drugega obdobja veljavnega skladiščenja, se izbrišejo na najkasneje 6 mesecev po skladiščenju.

4. Cookies

4.1 Da bi vam ponudili optimalno storitev in omogočili uporabo nekaterih funkcije, med vašim obiskom uporabljamo začasne in stalne cookies spletne strani in, če so na voljo, mobilne aplikacije. To so majhne besedilne datoteke ki so shranjene v mobilni napravi.

  • Začasni cookies: ti so začasni in vsebujejo podatke, kot je npr identifikacijska številka, tako imenovani ID seje. Ti cookies omogočajo strežnik dodeliti več zahtevam na naših spletnih mestih in mobilnem telefonu aplikacijo istemu uporabniku. Črtajo se takoj, ko se uporabi zadevna spletna stran je prekinjena. Cookies za sejo, na drugi strani se uporabljajo za tržne raziskave. V ta namen je podatki so anonimni, tako da jih ni mogoče pritrditi sklepe o vaši osebi. Če ne želite sprejeti cookies, To lahko storite tako, da v vašem brskalniku izključite cookies. Prosimo, glejte podrobnosti o tem, kako to storiti. Če so cookies deaktiviran, ne moremo jamčiti, da boste lahko uporabljali vse naše brez omejitev.
  • Trajni cookies. Ti ostanejo na vaši terminalski napravi tudi po tem ste zapustili našo spletno stran ali mobilno aplikacijo. Ti cookies omogočite, da vaš brskalnik prepoznate ob naslednjem obisku optek-Danulat.com in tudi služijo namenu, da vam olajša delo v zavarovanem območju. optek-Danulat GmbH uporablja te cookies za obdobje treh mesecev, da ustvarijo neosebne statistične podatke izboljšati storitve. Osebni podatki se ne bodo ocenjevali; vaš IP naslov bo v ta namen anonimen. Če ne želite sprejmite te cookies, lahko to storite tako, da izklopite piškotke v vašem brskalniku.

5. Zbiranje podatkov in storitve vrednotenja

5.1 Googlove storitve

5.1.1 Google Analytics

Naša spletna stran uporablja storitev Google Analytics, spletno analizo storitve Google Inc. Google Analytics uporablja tako imenovane začasne cookies, da olajša navigacijo. piškotki so besedilne datoteke, ki so poslane ob obisku ustrezne spletne strani in začasno shranjena na trdem disku uporabnika in poslana nazaj na strežnik naslednji obisk. Cookies je mogoče med drugim uporabiti za prikaz uporabniških razmerij oglasov. Praviloma ti cookies v seji ne vsebujejo vse osebne podatke in poteče ob koncu seje. Tehnike tega omogočajo sledenje vedenju dostopa uporabnikov, se ne uporabljajo. Informacije, ki nastanejo pri uporabi te spletne strani, se običajno prenašajo na Googlov strežnik v ZDA in tam shranjen. Vendar pa zaradi aktiviranje IP anonimizacije na tej spletni strani bo vaš naslov IP Google v preteklosti zmanjšal v državah članicah Evropske unije Uniji ali v drugih državah podpisnicah k Sporazumu o Evropskem Gospodarski prostor. Samo v izjemnih primerih bo poln naslov IP poslano na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšano. V imenu operaterja te spletne strani bo Google uporabil te podatke za vrednotenje vašo uporabo spletnega mesta, za pripravo poročil o dejavnosti spletnega mesta in za ponudniku spletnega mesta zagotovijo druge storitve v zvezi s spletno stranjo in uporaba interneta. Naslov IP, ki ga vaš brskalnik posreduje v kontekstu Google Analytics ni združen z drugimi Googlovimi podatki. Lahko zavrnete uporabo cookies z izbiro ustreznih nastavitev v vašem brskalniku. Vendar pa bi radi poudarili, da v tem primeru morda ne boste mogli v celoti izkoristite vse funkcije te spletne strani. Prav tako lahko preprečite Google zbira podatke, ki jih ustvari cookies in se nanašajo na vašo uporabo spletne strani (vključno z vašim naslovom IP) in obdelavo te podatke, ki jih je Google prenesel in namestil vtičnik za brskalnik na voljo pod naslednjo povezavo:(https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

6. Zunanje povezave

6.1 Naša spletna stran vsebuje povezave do zunanjih spletnih strani, na primer proizvajalca spletne strani. Ko dostopate do zunanjih spletnih mest, vaši osebni podatki ne bodo prenesejo na. Takoj, ko ste na teh spletnih straneh, varstvo podatkov veljajo predpisi zadevnih operaterjev.

7. Tehnična varnost, šifriranje podatkov

7.1 Za zaščito izvajamo tehnične in organizacijske varnostne ukrepe svoje podatke proti manipulaciji, izgubi, uničenju ali dostopu do nepooblaščenim osebam. Sledijo tehnični in tehnični ukrepi organizacijski ukrepi:

  • Uporabnik lahko kadarkoli preneha uporabljati storitev,
  • Pridobivanje osebnih podatkov o poteku dostopa ali drugem uporaba se črta takoj po zaključku ali je blokirana v primeri klavzule 2,
  • Osebni podatki o uporabi različnih telemedij s strani istega uporabnika se uporablja ločeno,
  • Podatki po TMG (Zakon o Telemedi) § 15 odst. 2 je mogoče združiti le za namene zaračunavanja in
  • Profilov uporabe v skladu s TMG § 15 (3) ni mogoče združiti z podrobnosti, ki označujejo nosilca psevdonima.

7.2 Informacije na internetu se običajno prenašajo nešifrirano. Obrazci v kateri osebni podatki se prenašajo, je treba poslati v šifrirani obliki v v skladu z odstavkom 7 § 13 TMG. To se naredi prek SSL (biti prepoznan pri dostopu do strani, https namesto http).

8. Preklic soglasij, informacije, popravek, blokiranje in brisanje

8.1 V skladu s členom 17 - EU-DSGVO - imate pravico do podatkov črtano, če:

  • Osebni podatki niso več potrebni za namene, za katere so bili zbrani ali kako drugače obdelani,
  • Posameznik, na katerega se nanašajo osebni podatki, umakne njegovo privolitev in ni drugih pravnih osnove za obdelavo,
  • Posameznik, na katerega se podatki nanašajo, nasprotuje obdelavi in ni prevladujočega zakonite razloge za obdelavo,
  • Osebni podatki so bili obdelani nezakonito,
  • Izbris osebnih podatkov je potreben za izpolnitev pravne obveznosti v skladu z zakonodajo Unije ali zakonodajo držav članic ali,
  • Osebni podatki o otroku v zvezi s storitvami informacijske družbe ponujene, tj. internetne storitve, kot so mediji, spletne trgovine ali na spletu igre, so bili zbrani.

Če želite to storiti, se obrnite na [email protected] ali po pošti na naslov zagotovljena.

8.2 Z registracijo in / ali uporabo naših storitev vam soglašamo z zbiranjem podatke in jih uporabljamo za izboljšanje naših storitev, za naše storitve delovanja, za kontaktiranje in pošiljanje sporočil za ocenjevanje vedenja uporabnika, za za namene oglaševanja, za skrb za stranke in za povpraševanje usmerjeno obliko naših storitev. Želimo poudariti, da lahko svojo odločitev prekličete na kadarkoli z učinkom za prihodnost s pošiljanjem e-pošte na [email protected] ali v pisni obliki na naslov optek-Danulat GmbH. Preklic je brezplačen (z izjemo stroškov prenosa ki ste jih dobili). Če ne podate svoje privolitve ali ga prekličete v prihodnosti, prosimo za vaše razumevanje, da je osebna uporaba naše storitve morda ne bodo mogle.

9. Spremembe naše Izjave o varstvu podatkov

Pridržujemo si pravico, da to izjavo o varstvu podatkov prilagodimo tako, da je vedno v skladu s sedanjimi pravnimi zahtevami ali izvajanjem sprememb v našem storitve v deklaraciji o varstvu podatkov. Obnovljeni obisk bo predmet na vse spremembe v našem pravilniku o zasebnosti.

10. Kontaktna oseba za vprašanja v zvezi z našo zaščito podatkov

Če imate dodatna vprašanja o naših postopkih varovanja zasebnosti ali če to zahtevate informacije, popravljanje, blokiranje ali brisanje podatkov ali če želite umakniti se strinjate ali ugovarjate posebni uporabi podatkov, se obrnite na optek-Danulat GmbH na [email protected] ali na spodaj navedenem naslovu.

Podjetje :optek-Danulat GmbH

Naslov :Emscherbruchallee 2, 45356 Essen, Germany

E-Mail:[email protected]