Maailmanlaajuisia ratkaisuja reaaliaikaiseen prosessin hallintaan

Tietosuojalausunto


Meillä on ilo toivottaa sinut tervetulleeksi kotisivuiltamme www.optek.com, joka on jota ylläpitää optek-Danulat GmbH. Henkilökohtaisten tietojen suojaaminen ja tietojen luottamuksellisuus on meille tärkeää. Tämä tietosuojailmoitus palvelee kertoa sinulle tyypin, laajuuden ja tarkoituksen keräämistä ja käyttöä henkilötietoja, jotka meille on uskottu käyttäessään palveluitamme.



1. Tietojen kerääminen, käsittely ja käyttö

1.1 optek-Danulat GmbH kerää, käsittelee ja käyttää henkilötietojasi sisään liittovaltion tietosuojasäännösten noudattaminen Saksa ja DSGVO. Keräämme henkilökohtaisia tietoja, jotka annat meille, kun käytät palvelua. Me käyttää tietoja, jotka olet lähettänyt yksinomaan sopimusten käsittelyä varten ja / tai käsittelen kyselysi. Tiedot tehdään nimettömiksi käytettäväksi muodossa tilastollisia tutkimuksia.

1.2 Kun vierailet Internet-palveluiden julkisilla alueilla, lokitiedostot ovat tilapäisesti kerätty ja tallennettu, kuten IP-osoite. Tämä kuitenkin tiedot tehdään nimettömiksi. IP-osoitteen lisäksi seuraavat tiedot kerätään:

  • Pyynnön sisältö (tietty sivu)
  • Access status / HTTP-tilakoodi
  • Siirrettyjen tietojen määrä
  • Verkkosivusto, josta pyyntö tulee
  • Pyynnön päivämäärä ja kellonaika
  • Aikavyöhykkeen ero Greenwichin keskipitkän ajan (GMT)
  • Selaimen nimi
  • Käyttöjärjestelmä ja sen käyttöliittymä
  • Selainohjelmiston kieli ja versio.

Tarvitsemme nämä tiedot optimoidaksesi selaimellamme myös tarvittaessa jotta voimme tarjota palveluitamme ja käyttää niitä. Vakuuttamme teille, että nämä ovat pääsevät yksinomaan tietoihin, jotka eivät salli henkilökohtaisia häirintää. Näitä lokitietoja käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin ja virheisiin seuranta ja poistetaan sen jälkeen.

1.3 Tietojen kohdentaminen: Jos otat meihin yhteyttä sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella, tämä tiedot säilytetään kyselyn käsittelyyn ja mahdollisiin seurantaan kysymyksiä. Käytämme myös tietojasi vastaamaan kyselyihisi, pyyntöihisi, kysymyksiä ja kritisointia.

1.4 Jos saamme posti- ja sähköpostiosoitteenne a tuote ja / tai palvelu, etkä vastusta sitä sen jatkokäyttöä, varaamme oikeus lähettää säännöllisesti sinulle vastaavia tuotteita, kuten jo ostettu, postitse tai sähköpostitse. Voit tietysti vastustaa tätä sinun postiosoitteen ja / tai sähköpostin välityksellä ilman muita kustannuksia kuin lähetyskulut perustariffien mukaan.

2. Tietojen siirto

2.1 Periaatteessa tietoja kerätään ja käytetään vain tiettyyn tarkoitukseen. teidän henkilötietoja välitetään vain ilman etukäteishyväksyntää seuraavissa tapauksissa:

  • Sikäli kuin olemme riippuvaisia ulkoisista palveluntarjoajista tarjoamisessa palveluista, esimerkiksi tuesta, maksujen käsittelystä ja - mainostustoimien sallitun siirron alueet, - tilauksen täyttämiseen tarvittavat tiedot siirretään näille ulkopuolisille palveluntarjoajat. Nämä ulkoiset palveluntarjoajat valitaan huolella meiltä. Lisäksi tilauksen käsittelysopimus on tehty jokaiselle palveluntarjoajalle, jotta se tarkistetaan säännöllisesti sen varmistamiseksi että tietojasi käytetään tietosuojasääntöjen mukaisesti
  • Sikäli kuin on tarpeen selventää laitonta käyttöä tai syytteeseenpanoa, henkilökohtainen tiedot siirretään syyttäjäviranomaisille ja tarvittaessa edelleen loukkaantuneet kolmannet osapuolet. Tämä tapahtuu kuitenkin vain, jos on olemassa konkreettisia merkkejä laittomasta tai väärinkäytöksestä. optek-Danulat GmbH voi myös julkistaa tietoja tietyille viranomaisille pyynnöstä, esimerkiksi lakia lainvalvontaviranomaiset ja veroviranomaiset, lain, valtion ja / tai oikeuden määräys.

3. Tietojen tallentaminen ja poistaminen

3.1 Sikäli kun tietosi eivät enää ole välttämättömiä edellä mainituille tarkoituksille, ne poistetaan (§ 75 BDSG - henkilötietojen korjaaminen ja poistaminen ja käsittelyn rajoittaminen, 2 kohta). Käyttäjätunnuksesi poistaminen on mahdollista milloin tahansa pyynnöstäsi ja se voidaan suorittaa joko viestin lähettäminen kuvattuun yhteystietoon tai annettuun toimintoon tätä varten käyttäjätilille. Kun olet poistanut käyttäjätunnuksesi, sinun iihen liittyvät tiedot estetään edelleen ja poistetaan laillisen jälkeen säilytysajat ovat vanhentuneet, jollei ole nimenomaisesti suostunut Tietojesi käyttö tai tietojenkäyttö ovat sallittuja.
3.2 Tiedot, jotka eivät koske muita oikeudellisia varastointijaksoja, poistetaan viimeistään 6 kuukauden kuluttua varastoinnin jälkeen.

4. Cookies

4.1 Jotta voit tarjota sinulle optimaalisen palvelun ja mahdollistaa tiettyjen toimintojen käytön toimintoja, käytämme tilapäisiä ja pysyviä cookies vierailustasi aikana verkkosivustoja ja, jos saatavilla, mobiilisovelluksia. Nämä ovat pieniä tekstitiedostoja jotka on tallennettu mobiililaitteeseen.

  • Väliaikaiset Cookies: Nämä ovat tilapäisiä ja sisältävät tietoja, kuten tunnistenumero, ns. istuntotunnus. Nämä cookies mahdollistavat palvelin määrittää useita pyyntöjä verkkosivustoillamme ja matkapuhelimella sovellus samalle käyttäjälle. Ne poistetaan heti, kun käytetään kyseinen verkkosivusto lopetetaan. Session cookies, toisaalta kädessä, käytetään markkinatutkimukseen. Tätä tarkoitusta varten tiedot tehdään nimettömiksi, niin että ei ole mahdollista tehdä mitään päätelmiä henkilöstäsi. Jos et halua hyväksyä cookies, voit tehdä tämän poistamalla cookies käytöstä selaimessasi. Katso selaimesi ohjetoiminto, lisätietoja tästä. Jos evästeet ovat deaktivoitu, emme voi taata, että voit käyttää kaikkia meidän palveluita ilman rajoituksia.
  • Pysyvät Cookies. Nämä pysyvät päätelaitteessasi vielä sen jälkeen olet poistunut sivuistamme tai mobiilisovelluksesta. Nämä cookies anna meidän tunnistaa selaimesi seuraavan kerran, kun vierailet optek-Danulat.com ja palvelevat myös tarkoituksena helpottaa sinua työskennellä suojelualueella. optek-Danulat GmbH käyttää näitä cookies kolmen kuukauden ajan tuottamattomia tilastoja varten parantaa palveluita. Henkilötietoja ei arvioida; IP-osoitteesi osoite on nimetty tähän tarkoitukseen. Jos et halua Hyväksy nämä cookies, voit tehdä tämän poistamalla evästeitä selaimessasi.

5. Tietojen keruu- ja arviointipalvelut

5.1 Googlen palvelut

5.1.1 Google Analytics

Sivustomme käyttää Google Analyticsia, Google Inc.:n verkkoanalyysipalvelua. Google Analytics käyttää ns. Väliaikaisia cookies navigoinnin helpottamiseksi. Cookies ovat tekstitiedostoja, jotka lähetetään vierailemalla kyseiselle verkkosivustolle ja tallennetaan väliaikaisesti käyttäjän kiintolevylle ja lähetetään takaisin palvelimeen seuraava käynti. Cookies voidaan käyttää muun muassa näyttämään käyttäjäkohtaisia mainoksia. Yleensä nämä istunto cookies eivät sisällä henkilötietoja ja päättyy istunnon lopussa. Tekniikoita, jotka mahdollistavat jäljittämisen käyttäjien käyttäytymisen käyttämättä. Tämän sivuston käytöstä saadut tiedot lähetetään yleensä Google-palvelimelle Yhdysvalloissa ja siellä tallennettuina. Kuitenkin johtuen aktivointi IP-nimettömyydestä tällä sivustolla, IP-osoitteesi tulee Google vähennetään aiemmin Euroopan unionin jäsenvaltioissa Unionin tai muiden allekirjoittaneiden valtioiden kanssa Talousalueella. Vain poikkeustapauksissa täysi IP-osoite on lähetetään Googlen palvelimelle Yhdysvalloissa ja lyhennetään siellä. Puolesta tämän sivuston operaattorista, Google käyttää näitä tietoja arvioidessaan verkkosivustosi käyttäminen, raporttien laatiminen verkkosivustotoiminnasta ja tarjota verkkosivuston ylläpitäjälle muita palveluita, jotka liittyvät verkkosivustoon ja Internetin käyttö. Selaimen lähettämä IP – osoite Google Analyticsia ei yhdistetä muihin Googlen tietoihin. Voit kieltäytyä cookies käyttö valitsemalla sopivat asetukset selaimellasi. Haluamme kuitenkin huomauttaa, että tässä tapauksessa et ehkä voi käyttää tämän sivuston kaikkia toimintoja täysimittaisesti. Voit myös estää Google kerää cookies tuottamaa ja siihen liittyvää tietoa sivustosi käyttö (mukaan lukien IP-osoite) ja käsittely nämä tiedot Google lataamalla ja asentamalla selaimen laajennuksen saatavilla seuraavasta linkistä: (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

6. Ulkoiset linkit

6.1 Sivustollamme on linkkejä ulkoisiin verkkosivustoihin, kuten valmistajaan sivustot. Kun käytät ulkoisia verkkosivustoja, henkilötietojasi eivät ole siirretty. Heti kun olette näillä verkkosivuilla, tietosuoja sovelletaan asianomaisten toimijoiden määräyksiä.

7. Tekninen turvallisuus, tietojen salaus

7.1 Suojelemme jatkuvasti teknisiä ja organisatorisia turvatoimia tietosi manipuloinnin, menettämisen, tuhoamisen tai sen käytön estämiseksi luvattomat henkilöt. Seuraavat tekniset ja tekniset organisatoriset toimenpiteet:

  • Käyttäjä voi lopettaa palvelun käytön milloin tahansa,
  • Kertyvät henkilökohtaiset tiedot käyttöoikeuden päättymisestä tai toisesta käyttö poistetaan välittömästi niiden lopettamisen jälkeen tai ne estetään tapauksissa, joissa lauseke 2,
  • Saman käyttäjän käyttö eri tietovälineiden käytöstä voidaan käyttää erikseen,
  • TMG: n (Telemedia Act) mukaiset tiedot § 15 2 voidaan yhdistää vain laskutusta varten ja
  • TMG §: n 15 (3) mukaisia käyttöprofiileja ei voida yhdistää yksityiskohtaiset tiedot salasanan haltijan tunnistamisesta.

7.2 Internetissä olevat tiedot lähetetään yleensä salaamattomana. Lomakkeet mitä henkilökohtaisia tietoja lähetetään, on lähetettävä salattuina muodossa 13 §: n 7 §: n mukainen TMG. Tämä tapahtuu SSL: n kautta tunnistettu sivun käyttöoikeudella, https sijaan http).

8. Suostumusten peruuttaminen, tiedottaminen, korjaaminen, estäminen ja poistaminen

8.1 EU-DSGVO: n 17 artiklan mukaan sinulla on oikeus saada tietosi poistetaan, jos:

  • Henkilökohtaiset tiedot eivät enää ole tarpeellisia siinä tarkoituksessa ne kerättiin tai muuten käsiteltiin,
  • Rekisteröijä luopuu suostumuksestaan, eikä hänellä ole muuta laillista pohja jalostukseen,
  • Rekisteröidyt kohteet jalostukseen ja ei ole pakottavia oikeutetut jalostusperusteet,
  • Henkilötietoja on käsitelty lainvastaisesti,
  • Henkilötietojen poistaminen on välttämätöntä oikeudellisen velvoitteen täyttämiseksi unionin oikeuden tai jäsenvaltioiden lainsäädännön mukaan tai,
  • Lapsen henkilötiedot tietoyhteiskunnan palveluihin nähden tarjottavat, ts. Internet-palvelut, kuten media, verkkokaupat tai verkossa pelejä, on kerätty.

Voit tehdä niin ottamalla yhteyttä osoitteeseen [email protected] tai postitse osoitteeseen säädetty.

8.2 Rekisteröimällä ja / tai käyttämällä palveluitamme suostut siihen, että keräämme sinun tietoja ja käyttää sitä palveluidemme parantamiseksi, palvelutoimintojemme puolesta viestien lähettäminen ja lähettäminen, käyttökäyttäytymisen arviointia varten mainostarkoituksiin, asiakaspalveluun ja kysyntälähtöiseen suunnitteluun palveluistamme. Haluamme huomauttaa, että voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa tulevaisuudessa, lähettämällä sähköpostia osoitteeseen [email protected] tai kirjallisesti osoitteeseen optek-Danulat GmbH. Peruutus on maksuton (lukuun ottamatta lähetyskustannuksia aiheutuvat sinulle). Jos et anna suostumustasi tai peruuta sellaista, jolla on vaikutusta tulevaisuudessa, pyydämme ymmärtämään, että meidän henkilökohtainen käyttö palvelut eivät ehkä ole mahdollisia.

9. Muutokset tietosuojalausumaan

Pidätämme itsellemme oikeuden muuttaa tätä tietosuojailmoitusta niin, että se aina noudattaa voimassa olevia lakisääteisiä vaatimuksia tai toteuttaa muutoksia tietosuojadirektiivissä. Uudistunut vierailusi kohteena on muutoksiin tietosuojakäytännöissämme

10. Yhteyshenkilö tietosuojaa koskeviin kysymyksiin

Jos sinulla on lisäkysymyksiä tietosuojakäytännöistämme tai jos tarvitset tiedot, korjaaminen, estäminen tai poistaminen tai jos haluat peruuttaa tiedot suostumuksesi tai esineesi tiettyyn tietojenkäyttöön, ota yhteyttä optek-Danulat GmbH osoitteessa [email protected] tai alla olevassa osoitteessa.

Yritys :optek-Danulat GmbH

Osoite :Emscherbruchallee 2, 45356 Essen, Germany

E-Mail:[email protected]